TAXI ŠIBENIK - BRZA, SIGURNA I JEFTINA TAXI USLUGA U ŠIBENIKU I OKOLICI

Zanimljivosti

TAXI TRANSFERI

Organiziramo VIP transfere, a po potrebi i s licenciranom zaštitom, s potpunom diskrecijom u bilo koji dio Europe.

PUTUJTE S NAMA U: Šibenik, Zadar, Split, Vodice, Trogir, Biograd, Obonjan, Nacionalni park Krka.

VOZIMO VAS U: Split aerodrom, Zadar aerodrom, Lika Zadar, Spit, Šibenik, itd. ili bilo koju drugu lokaciju.

Prednosti rezervacije taxi vožnje unaprijed

S obzirom na sve ostale načine transporta, zašto ne rezervirati prijevoz online? Ako želite uštediti i naručiti vožnju online, pročitajte ovaj vodič. 
Naručujući vožnju online unaprijed s Vašeg računala ili mobitela, vožnju dobijate jeftinije i izbjegavate gužvu. Isto tako, bit ćete bez brige jer znate da vas vožnja čeka na vrijeme. 

Zaboraite na gnjavažu i probleme vukući svoju prtljagu po terminalima, zaboravite i na kašnjenja jer na ovaj način izbjegavate mogućnost da vas netko vozi dužim putem kako bi vam naplatio vožnju skuplje. 

Kako bi na vrijeme i bez stresa došli na Vašu destinaciju, naručite vožnju unaprijed.

Naručivanje taxi vožnje unaprijed je za Vas ako:

– želite doći na vaše odredište brzo,
– ne želite dugo čekati taxi,
– imate posebnu vrstu prtljage,
– trebate posebnu vrstu prijevoza,
– vam treba prijevoz za grupu ljudi,
– želite jeftinu i sigurnu vožnju.

Zovite nas na +385 91 513 4660

Naša vozila su komforna i sigurna

Sva naša vozila su redovito servisirana u ovlaštenim servisima kako bi Vaša sigurnost bila zagarantirana. Također, sve smo učinili kako bi vožnja bila udobna tako da su naša vozila opremljena luksuznom opremom. Svaka vožnja bit će vam istinsko zadovoljstvo, sa čime u potpunosti zadovoljavamo sve potrebe putnika. 
Svi naši vozači su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u vožnji taxija te poznavanjem okolnog područja kako bi vožnju učinili što sigurnijom i udobnijom. 

Dolazite na odmor i potreban vam je pouzdan ppartner koji će Vas i Vašu prtljagu odvesti u hotel ili drugi smještaj? Taksi Šibenik je pravi izbor. Nama prijevoz više putnika ne predstavlja nikakav problem jer posjedujemo vozila prilagođena većim grupama putnika.

Želite preko dana istraživati gradove, ići u šoping ili na cjelodnevni izlet? Sve što trebate je nazvati nas i omogućit ćemo vožnju i sretan odlazak i povratak. Naša vozila su najbolji izbor za prijevoz pojedinačnih putnika ili veće grupe ljudi na području Šibenika, Splita i Zadra.
Taxi Šibenik 2

USLUGA LIMUZINE

Imate li konvenciju negdje u hrvatskoj ili  u okolini. Bez obzira putujete li blizu ili daleko, morate osigurati da stignete na vrijeme, dobro pripremljeni i dobro odmorni. Pogotovo ako dolazite iz zračne luke gdje malo kašnjenje u prijevozu može imati domino učinak na vaš cijeli dan. U važnim situacijama poput ove, najbolje rješenje je rezervirati limuzinu u Šibeniku koja će vas odvesti do mjesta u gradu do Kongresno-izložbenog centra, na primjer, pa sve do Zagreba.

Na taj način nećete biti izloženi riziku da kasnite, neudobno ili preplatite. Možemo osigurati kvalitetan i pouzdan prijevoz za vas, kao i vaše VIP goste u svakom trenutku, bez obzira na to je li to samo vožnja od kuće do vrata ili komplicirani put od dvanaest ili više sati po cijeloj državi. Sve što trebate učiniti je dati nam svoju početnu lokaciju, odredišta i vozni red, a naš će stručnjak kreirati plan putovanja koji se u potpunosti slaže s vašim potrebama. Pročitajte našu ponudu na: https://www.taxisibenik.com.hr/usluga-limuzine-v-i-p/

TRAJEKTNA LUKA I AUTO SERVIS

Kada putujete do trajektne  luke SPLIT, ZADAR, ŠIBENIK, bilo da se radi o poslovnom putovanju ili krstarenju, uvijek možete računati na našu limuzinsku uslugu koja će vas prevesti ispred krstarećeg terminala ili onoliko koliko su automobili dozvoljeni. Možemo vas pokupiti iz zračne luke i odvesti vas do morske luke i natrag kada krstarenje završi. Samo se udobno smjestite, dopustite da se pobrinemo za vašu prtljagu i pronađite najbolji put do morske luke.

Taxi Sibenik 10

Sve dok na vrijeme rezervirate svoju limuzinsku uslugu, nećete imati samo jednu obavezu osim uživati ​​u vožnji. Jednom kada se nađete na zadnjem sjedištu naše luksuzne limuzine, osjećat ćete se opušteno i bez stresa, spremni započeti svoj novi put preko mora. Ne samo da vam pružamo vrhunski prijevoz koji vam pomaže da izbjegnete gužvu, promet i parkiranje, ali čak ni ne morate brinuti o uobičajenim skupostima unajmljivanja usluge limuzine. Uz TAXI ŠIBENIK, dobit ćete svoju nevjerojatnu vožnju limuzinom, bez potrebe za razbijanjem obale.
Pogledajte našu ponudu na: https://www.taxisibenik.com.hr/trajektna-luka-i-auto-servis/

PRIVATNO PUTOVANJE

Doživite luksuzno putovanje svjetske klase u HRVATSKOJ kao nikada do sad, kada rezervirate usluge privatnog šofera za razgledavanje. vozača od C.T.S ILI TAXI SIBENIK u i okolo HRVATSKOJ, ZAGREB, ŠIBENIK, ZADAR, SPLIT, DUBROVNIK. Specijalizirani smo za razgledavanje HRVATSKE  i nudimo niz usluga, uključujući obilaske sa  vozačem, usluge razgledavanja i vođene ture u NP KRKA, NP PLITVICE i MOSTAR DO DUBROVNIK.

Naši turistički paketi vrlo su prilagodljivi prema vašim jedinstvenim zahtjevima i nudimo najbolje mogućnosti za vaše vrijeme i proračun. Također imamo izvrsne usluge iznajmljivanja minibusa i vođene ture za velike grupe. Ovo je idealno za korporativne timove, obitelji i studentske grupe koje posjećuju HRVATSKU. Rezervirajte našu uslugu najma minibusa i uživajte u vođenim putovanjima ne samo unutar ŠIBENIK-a, već i na lokacije bilo gdje u HRVATSKOJ.
Pogledajte našu ponudu na: https://www.taxisibenik.com.hr/privatno-putovanje/

VJENČANA LIMUZINA

Postoji li bolji način da uđete u vašu sretnu prošlost nego u prekrasnu veliku crnu prožetu limuzinu ukrašenu baš onako kako ste planirali?
TAXI ŠIBENIK je sve o dobrom izboru, izvrsnoj usluzi i divnim ljudima koji nastoje učiniti vaš poseban dan nezaboravnim. Vaš je veliki dan i naš tim pobrinut će se da vam sve vrijeme ne bude nedostajalo tijekom korištenja naše limuzinske usluge. Naši vozači su pažljivo odabrani prema prethodnom iskustvu i stručnosti za lukzuzno vjenčanje kako bi održali naš ugled profesionalnosti i uljudnosti.

Poslušat će vaše potrebe, napraviti onoliko koliko želite zaustaviti fotografije, pomoći da vaš dan bude sve ono o čemu ste sanjali, a njihova će uniforma samo dodati cjelokupnom glamuru događaja.
Pogledajte našu ponudu na: https://www.taxisibenik.com.hr/privatno-putovanje/

VOZAČ SERVIS

Jeste li u HRVATSKOJ i tražite najbolju uslugu poslovnog vozača? Tražite li prikladan Taksi po vašoj želji u i oko ZAGREB, ŠIBENIK, SPLIT? TAXI ŠIBENIK je vozačka tvrtka koja u ovoj situaciji može biti vaš pametan izbor. Mi, tvrtka TAXI ŠIBENIK, pružamo uglavnom usluge poslovnog šofera u i oko ŠIBENIK-a, SPLIT-a, ZADAR-a, ZAGREB-a. Taksi usluge pružamo prema i iz bilo kojeg mjesta u HRVATSKOJ. Također pružamo usluge prijevoza od zračne luke od ŠIBENIK-a do Zračne luke SPLIT, ZADAR Zračne luke, Zračne luke DUBROVNIK, ZAGREB Zračne luke, gradske zračne luke VENICE.

Pružamo usluge vozača i za izvršne poslove. Opslužujemo vas s našim različitim automobilima. Trebate samo spomenuti svoje potrebe. Naš cilj je pružiti najbolje iskustvo korporativnog putovanja.
Pogledajte našu ponudu na: https://www.taxisibenik.com.hr/vozac-servis/
Taxi Sibenik more

Navedene cijene se odnose na taxi, transfer vožnje taxi vozilima i putničkim kombijima.
Cijene su s PDV-om.

Naš poslovni partner

Kontakt

PRATITE NAS

ZAINTERESIRANI STE ZA DNEVNE TURE ILI TRANSFERE?

Zahvaljujemo, kontaktirat ćemo Vas u nakraćem mogućem roku

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?