CESTOVNA USLUGA

PRIJEVOZ PUTNIKA

Proveli smo mnogo godina specijalizirajući se u upravljanju prometnicama te nam upravo ta dugogodišnja specijalizacija omogućuje vješto snalaženje te dolazak do bilo kojeg odredišta u Hrvatskoj, a zatim i u Europi kao vaš cestovni prijevoznik.

Javite nam se s povjerenjem te svu logistiku i organizaciju vašeg prijevoza (cestovna usluga) prepustite nama. Radije iskoristite to vrijeme za usredotočiti se na vaše prioritete za poslovni događaj, korporativne sastanke, političke kampanje ili jednostavno vaše zabave.

TAXI ŠIBENIK nudi vam kombinaciju vodeće infrastrukture, iliti vozila vrhunske sigurnosti i udobnosti te izvrsne usluge taxi prijevoza osoba i transfera kako bi osigurali vaš siguran dolazak u udobnom vozilu i ugodnoj atmosferi na vaše željeno odredište.

Neovisno tome radi li se o korporativnom i financijskom događaju, kongresu, zabavi ili političkoj kampanji – mi smo ovdje da vas sigurno i sretno dovezemo na vaše odredište i ako je potrebno, jasno, pričekamo do vašeg povratka.

Svaku vašu potrebu možemo ostvariti, a da bismo to bili u mogućnosti potrebno je da nam se javite i rezervirate svoju željenu uslugu te ćemo nakon toga biti u prilici dogovoriti detalje vašeg prijevoza (tip vozila, dodatna oprema, tjelohranitelj…).

Ako se odlučite voziti s nama, iliti koristiti našu cestovnu uslugu, bitno nam je da znate da jamčimo vašu anonimnost te da brinemo o vašoj sigurnosti. Shodno ste tome cijelo vrijeme vašega putovanja s nama – osigurani kao naš putnik.

Putujete li s djecom, valja znati da za najmlađe putnike imamo osigurane autosjedalice za dob od 0 do 12 godina, a radi njihove sigurnosti tijekom cestovnog prometa.

Nijedna molba nije prevelika, stoga nam se slobodno obratite imate li kakve dodatne želje. Svakako, svaku nastojimo uvažiti i ispuniti.

REZERVIRAJTE SADA

Prijevoz grupe i događaja

Kao najveći privatni limuzinski i automobilski servis u ŠIBENIKU, u mogućnosti smo pružiti najkvalitetniji prijevoz za grupe od 10, pa sve i do čak 1000 putnika – učinkovito, sigurno i pouzdano. Za sve dodatne informacije oko naše cestovne usluge, odnosno organizacije prijevoza za grupe javite se na naš kontakt broj: +385 91 513 4660 ili ispunite našu kontakt formu klikom na dolje navedeni link.

U organizaciji ste prijevoza za: konferencije i sajmove, grupne izlete, ili pak privatne događaje? Nema problema. Spremni smo prevesti vas do vaše željene destinacije te vas po završetku iste vratiti natrag. 

Osim sigurnog prijevoza naši profesionalni vozači tu su za vas za bilo kakav savjet oko destinacije na koju ste upravo stigli. Njihovi savjeti često “zlata vrijede”, a posebno kada se nađete po prvi put u novom gradu. Gdje jesti, gdje popiti kavu, što vidjeti u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku – nema problema. Vaše pitanje – naš odgovor. Spremnost za pomoć je, vjerujemo, samo dodatni bonus na kvalitetu naše usluge.

REZERVIRAJTE SADA

Usluga prijevoza

Želite izbjeći stres i nedosljednost javnog prijevoza? TAXI ŠIBENIK nudi profesionalne usluge prijevoza, naša cestovna usluga, za razne sektore radi efikasnog i pouzdanog dolaska vaših putnika na željeno odredište u Hrvatskoj i izvan nje.

Tvrtke, fakulteti i sveučilišta, organizatori događanja i sudionici – svatko tko se nađe u jednoj od navedenih grupa neka nam se bude slobodan javiti za dogovor oko prijevoza. Zagreb i Split su preblizu, budući da vi trebate izvan Hrvatske? – Možemo i to. Ljubljana, Venecija, Rim, Budimpešta…

Ako dvojite oko toga koje prijevozno sredstvo zatražiti, podijelit ćete s nama detalje oko broja putnika, količine prtljage, eventualnog prijevoza ekstra stvari te vaših dodatnih želja i potreba shodno čemu ćemo mi potom za vas naći odgovarajuće vozilo.

Pitate se i brinete koliko je ptrljage previše – nemojte – mi smo tu za vas i cilj nam je vaše putovanje učiniti ugodnim te vam ostaviti lijepo sjećanje.

Vaša potreba, naše rješenje – javite se, čekamo vas 24/7. Cestovna usluga – Taxi Šibenik.

REZERVIRAJTE SADA

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?