BRZ, SIGURAN I POVOLJAN TAXI PRIJEVOZ U ŠIBENIKU I OKOLICI
Vozite se udobno i sigurno po najboljim cijenama

Nazovite nas +385976783167

TAXI ŠIBENIK
Uslugu taxi prijevoza putnika pružamo 24 sata dnevno. Najpovoljniji i najsigurniji prijevoz na području Šibensko-kninske, Splitske i Zadarske županije.

TRANSFERI
Usluga prijevoza putnika i prtljage od zračne luke Split, zračne luke Zadar, marina, ili bilo koje druge lokacije do Vašeg hotela ili apartmana po najboljim cijenama!

VIP TRANSFERI
Organiziramo VIP-transfere po potrebi sa licenciranim osobnim tjelohraniteljem i potpunom anonimnošću do bilo kojeg odredišta u Europi.

Putujte s nama: Šibenik, Zadar, Split, Vodice, Trogir, Biograd, Obonjan… Nacionalni park KRKA

Dočekujemo Vas: Zračna luka Split, Zračna luka Zadar, trajektna luka Zadar, Split, Šibenik… ili bilo koja druga lokacija!

Prednosti rezervacije vašeg taxi prijevoza unaprijed

S toliko prometnih rješenja, zašto ne biste rezervirali online i to unaprijed? Ako ste ikad pokušali rezervirati taxi prijevoz i pri tome proći jeftinije pročitajte ovaj vodič kako to uraditi. Jednostavno putem online rezervacije zauzmete svoj termin, izbjegnete gužvu jer naručujete online preko računala ili mobitela, dobijete popust jer ste rezervirali unaprijed i nemate brige pošto ste sigurni da vas vaša usluga čeka u dogovoreno vrijeme.

Zaboravite trku po terminalima skupa s svojom prtljagom, izbjegnite provjeru dali ima slobodnog taxi prijevoza jer na taj način dobit ćete najskuplji i najnesigurniji prijevoz koji će vas odvesti okolnim putovima kako bi nabili vrijeme na taksimetru. Kako biste došli do vašeg ciljanog odredišta najbolja je solucija da svog taxi prijevoznika rezervirate unaprijed.

Rezervacija taxi prijevoza unaprijed iz ili do zračne luke je za vas ako:

– Želite brzo doći do odredišta
– Želite taksi bez čekanja u dugom redu
– Imate posebnu prtljagu
– Potrebno vam je određeno vozilo
– Ima vas više
– Želite platiti dobru i fiksnu cijenu

Naša taxi vozila su udobna i sigurna

Sva naša vozila su redovito servisirana u ovlaštenim servisima tako da je sigurnost zajamčena. Također, veliku pozornost dajemo na udobnost u vožnji što je osigurano vrlo bogatom serijskom opremom kojom su opremljena naša vozila. Svako putovanje s Taxi Šibenik biti će pravo uživanje u vožnji što je preduvjet za potpunu taxi uslugu. Naši vozači su profesionalci u svom poslu, dugogodišnje iskustvo i poznavanje terena velika je prednost kako bi sigurnost bila zadovoljena.

Dolazite na ljetovanje i potreban vam je provjeren i pouzdan partner koji će vas i vašu prtljagu prevesti do hotela ili apartmana Taxi Šibenik je pravi odabir. Nam ne predstavlja nikakav problem ukoliko je prijevoz potreban grupi ljudi, dapače posjedujemo kombi vozilo s dovoljno mjesta za sve putnike i pripadajuću prtljagu.

Želite li jedan dan svog godišnjeg odmora iskoristiti na način da posjetite određeni dio grada, odete u shoping, možda želite na izlet? Sve što trebate je nazvati našu taxi službu, a mi ćemo se pobrinuti da stignete na željeno odredište i sigurno se vratite nazad.

Naša vozila su najbolji mogući izbor za prijevoz pojedinaca ili srednje velikih grupa ljudi na području Šibenika, Splita, Zadra i okolice.

O nama

Svakodnevnim unapređivanjem i poboljšanju kako taxi usluge tako i usluge transfera,te najpovoljnijim cijenama tvrtka Taxi Šibenik postala je sinonim za kvalitetu i sigurnost prijevoza klijenata u Šibensko kninskoj županiji. Tvrtka Taxi Šibenik svakodnevno Vam nudi sve vrste taxi usluga, te prihvata putnika na / sa zračnih luka, trajektnih pristaništa, hotela, apartmana i apartmanskih naselja diljem Hrvatske i Europe do organizacije VIP-transfera po potrebi sa licenciranim osobnim tjelohraniteljem i potpunom anonimnošću.

– Svi naši vozači su uniformirani i posjeduju višegodišnje iskustvo u prijevozu putnika.
– Naši putnici su osigurani tijekom korištenja naših usluga.
– Tijekom korištenja naših usluga jamčimo Vam potpunu diskreciju i zaštitu osobnih podataka.

Usluge

Brzo i sigurno!

Posjedujemo dva putnička kombija te osobno vozilo za vip transfere, sva vozila posjeduju svu potrebnu opremu (klima, navigacija) kako bi Vas brzo i sigurno mogli dovesti na željenu lokaciju.

Najbolje cijene

Svakodnevnim unapređivanjem i poboljšanju kako taxi usluge tako i usluge transfera,te najpovoljnijim cijenama tvrtka Taxi Šibenik postala je sinonim za kvalitetu i sigurnost klijenata.

Ostale usluge

Tvrtka Taxi Šibenik svakodnevno Vam nudi sve vrste taxi usluga, prijevoza putnika u privatne i poslovne svrhe.

POVIJEST
www.sibenik-tourism.hr
www.experience.dubrovnik.hr
www.visitsplit.com
www.zadar.hr

PRIRODA
www.npkrka.hr
www.np-plitvicka-jezera.hr
www.np-kornati.hr
www.brioni.hr

PLAŽE
Primošten
Murter
Vodice
Bol

ZABAVA
www.thegardenfestival.eu
www.auroraclub.hr
www.zrce.com
www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Kontakt

Taxi Šibenik
Frana Supila 20.
22000-Šibenik
Croatia
Tel: +385976783167
e-mail: info@taxisibenik.com.hr