Ponuda dnevnih izleta iz Šibenika

USLUGA DNEVNI IZLETI – TAXI ŠIBENIK

Dnevni izleti usluga su tvrtke Taxi Šibenik. Radi se o jednodnevnim izletima na raznovrsne lokacije po vašem izboru. Lokacije naših dnevnih izleta ne odnose se isključivo na one u Hrvatskoj, već i po Europi. Poglavito je riječ o bližim europskim destinacijama, kao što su to gradovi poput: Beograda (Srbija), Budimpešte (Mađarska), Venecije (Italija) i Sarajeva (Bosna i Hercegovina). 

Svaki od ovih gradova nosi svoju posebnu priču te je zanimljiv našim domaćim, ali i inozemnim klijentima koji su uvijek u potrazi za novim avanturama i pričama koje će ondje doživjeti. Dnevni izleti su za takvo što savršena opcija.

Što se Hrvatskih destinacija tiče, za dnevne izlete najpopularniji su gradovi i mjesta: Umag, Kopački rit, Cres, Pag, Nacionalni park Plitvička jezera, Varaždin, Split, Trogir te nezaobilazni Dubrovnik. Već iz ovoga je jasno vidljivo da naši dragi putnici preferiraju more, kulturne znamenitosti i prirodne ljepote kada je riječ o njihovim top destinacijama.

DNEVNI IZLETI S NAMA

Naši vozači osim što imaju dugogodišnje iskustvo u prijevozu putnika te je time sigurnost zagarantirana, jednako tako imaju bogato iskustvo bivanja na destinacijama na koje vas voze na vaše dnevne izlete. Stoga ako se odlučite koristiti naše usluge budite slobodni zamoliti svog vozača za preporuku vezano uz mjesto na kojem se nalazite. Rado će vam odgovoriti na vaša pitanja i otkloniti eventualne nedoumice,  a možda vam i otkriti što nikako ne smijete na pojedinoj destinaciji propustiti.

Vozila kojim vas naši vozači voze u vaše avanture su redovito servisirana i udobna. Omogućuju vam i dodatne usluge poput besplatnog Wi-Fija, dječjih auto sjedalica svih dobnih skupina i tome sl. Također, putujete li u grupi ni to nije nikakav problem. Najavite nam unaprijed očekivani broj putnika, a Taxi Šibenik će se pobrinuti za to da svaki putnik ima svoje mjesto. Naposljetku, niti organizacija prijevoza autobusom nije nam strana.

Na neke će vas destinacije na dnevne izlete privući prošlost, na neke suvremena gradnja. Jednim ćete destinacijama hrliti da uživate u prirodi i miru, dok će vas druge prizivati zabavom i velikim brojem ljudi. Neovisno što vas je privuklo, ono što je svim tim destinacijama naših dnevnih izleta zajedničko je to da vas Taxi Šibenik do njih može dovesti – sigurno, efikasno i brzo. Ako osim usluge dnevnih izleta razmišljate posjetiti neki od mnogobrojnih glazbenih festivala u Hrvatskoj ili vam se pak ideja o privatnom putovanju čini bliža – nema problema. Na našem webu naći ćete sve potrebne informacije o uslugama glazbenih festivala i privatnim putovanjima.

Za Taxi Šibenik ništa nije nemoguće. Uvijek stojimo na strani svojih klijenata te se  trudimo gledati u istom smjeru proširujući svoje vidike, kapacitete za prijevoz i dodajući nove, jedinstvene usluge. Činimo da se vaši snove ostvare po vrlo pristupačnim cijenama i bez ikakvih skrivenih troškova za vas i vaše suputnike. Naš prijevoz je prijevoz koji se pamti. To je točno onakav prijevoz kakvome se naši klijenti rado vraćaju, a mi ih nikada ne zaboravljamo. Svakako nije naodmet spomenuti i našeg poslovnog partnera – C.T.S. (Croatian transfer service) na čijem ćete webu naći također raznolike opcije izleta i aranžmana za privatna putovanja.

Naposljetku, jesmo li spomenuli da su kućni ljubimci u Taxi Šibenik tvrtki također dobrodošli? Znamo da ponekad nije lako planirati svoje izlete zbog organizacije smještaja kućnih ljubimaca. Taxi Šibenik zato rado prihvaća vaše krznene prijatelje te je spreman osigurati adekvatan prijevoz u kojemu će uživati i vlasnici i njihovi ljubimci. Ono što vas ipak molimo je to da nam napomenete u slučaju da planirate povesti na put i svog najboljeg prijatelja.

Čak i ako među dolje navedenim destinacijama ne pronađete svoj željeli grad, ne brinite. Javite nam se pozivom na: +385 91 513 4660 ili kroz kontakt formu te ćemo dogovoriti upravo onakav dnevni izlet kakav si priželjkujete.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?