turistička sezona šibenik

Koje plaže posjetiti u Šibeniku ovo ljeto!

Planirate u Šibenik na odmor ovo ljeto !

Ove plaže svakako morate posjetiti.

Gradska plaža Jadrija je glavno gradsko kupalište Šibenčana i njihovih gostiju, koje je otvoreno davne 1921.Plaža je šljunčano kamenasta. Jadrija posjetiteljima pruža mogućnost kupanja i uživanja na prvoj registriranoj plaži ikad u Šibeniku.

Plaža Banj idealna za odmor nadolazećih turista, smještena je svega 10 minuta vožnje od centra grada. Banja ima prekrasan pogled na staru jezgru grada Šibenik-a, koji uključuje pogled na Katedralu, tvrđave i kanal svetog Ante. Plaža je šljunčano kamenasta

Plaža Martinska je gradska plaža kupalište i izletište, smješteno tik preko puta predivnog Šibenika, na poluotoku nasuprot stare gradske jezgre i povezana je brodskom linijom.

Pješčana plaža u Amadria parku u Solarisu je među najposjećenijim i najatraktivnijim plažama Šibenika. Uz popratne ponude hotela koji nudi i dodatne usluge, ova pješčana plaža je nekoliko puta proglašavana najljepšom plažom Jadrana.

Plaža Rezalište smještena je u Brodarici, mjestu udaljenom šest kilometara od Šibenika. Kupači mogu uživati u pjeskovitim plažama, ali i šljunčanom, hotelskom, opremljenom tuševima, ležaljkama i ugostiteljskim sadržajima.

Ukoliko se ovo ljeto odlučite za odmor u Šibeniku svakako kontaktirajte taxi šibenik, za prijevoz. Dostupni smo 24/7

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?