TAXI ŠIBENIK

Što reći “o nama”? Mi smo Taxi Šibenik. Tvrtka koja svojim svakodnevnim ulaganjima u naše taxi i transfer usluge ispunjava svaki zahtjev tržišta i svojih vjernih klijenata. Istina je, važno nam je da su naši klijenti zadovoljni, da prepoznaju vrijeme i trud koji ulažemo kako bismo poboljšali svoje usluge. Upravo nam je ta upornost osigurala da ponudimo sve vrste taxi usluga i transporte putnika na aerodrome, trajekte, do hotela i apartmana i slično. Osigurala nam je da te usluge ponudimo ne samo diljem Hrvatske, već i cijele Europe.

Povoljne cijene naših usluga, taxi vožnji i transfera jesu vjerojatno veliki faktor radi kojeg privlačimo svoje klijente. No ono zbog čega nam se klijenti vraćaju jest naša profesionalnost i pouzdanost naše usluge. Tako ovisno potrebama naših cijenjenih klijenata nudimo VIP transfere s licenciranim tjelohraniteljima, uz garantiranu anonimnost.

Nudimo točnost, poštivanje dogovorenog vremena i mjesta. Udobnost, efikasnost, brzinu dolaska na odredište. Također, auto sjedalice svih grupa za vaše najmlađe, za djecu. Dogovor oko prijevoza kućnih ljubimaca. Također, dogovor oko čekanja na završetak eventa, konferencije, vjenčanja… na koje smo vas odvezli. Tu smo za vas i ostajemo tu za vas ako se tako dogovorimo, a sve zato da vas sigurno vratimo kući.

Možemo prevesti ne samo vas, već i grupu vaših prijatelja, učenika, kolega. Do Zagreba, Splita, Dubrovnika, ali i do Budimpešte, Ljubljane, Sarajeva. Izlet prijatelja, team building, krštenje, vjenčanje… Gdje god trebate biti, u koje god da vrijeme trebate biti – poštujemo vaše potrebe i vaše vrijeme.

Što još dodati “o nama”?

Taxi Šibenik nudi i organizaciju privatnih putovanja, vjenčane limuzine, transfere sa i do aerodroma u Zadru, Splitu ili pak Zagrebu. Osim toga, ako trebate privatnog vozača isti će doći na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme te će vam biti na usluzi cijeli dan, odnosno cijelu večer. Neovisno koliko puta trebali stati, odlaziti s lokacije na lokaciju – vaš će privatni vozač u udobnom i luksuznom automobilu odgovarati na svaku vašu potrebu za vožnjom. Naposljetku će vas odvesti natrag do vaše kuće, hotela, iliti apartmana.

Nama je nebitno putujete li u privatnom aranžmanu ili poslovno – mi smo tu za vas i garantiramo diskreciju. S obzirom na to da putovanja nerijetko znaju biti stresna – upravo smo mi ti koji to mijenjaju i čine vaše iskustvo pozitivnim. Ne brojimo vam i ne naplaćujemo prtljagu koju nosite sa sobom. Za vaše ćemo kućne ljubimce uvijek pronaći najbolje mjesto za vožnju. Veselimo se voziti se s vašom djecom. Užitak nam je ići na udaljenije destinacije. Vozimo smireno i sigurno, a posjedujemo luksuzna, udobna i redovito servisirana vozila koja zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Bitno nam je naglasiti vam da Taxi Šibenik ne poznaje skrivene troškove. Transparentni smo i pouzdani, a uglavnom i dobro raspoloženi jer je vožnja naša strast i uživamo u svom poslu. Ne vozimo vas jer moramo, već jer želimo. Volimo svojim klijentima osigurati ugodno iskustvo, a cijenimo kad prepoznaju naš trud te se odluče vratiti korištenju naših usluga jednom kad se ponovno nađu na našem području.

Za kraj bismo vam voljeli napomenuti da:

  • su svi naši vozači uniformirani i imaju dugogodišnje iskustvo u prijevozu putnika
  • su svi naši putnici osigurani za vrijeme vožnje
  • za bilo koju od naših usluga garantiramo diskreciju i zaštitu vaših informacija

Ako imate bilo kakav upit vezano uz naše taxi usluge i transfere ili pak odlaske na evente i rezervaciju limuzine za vjenčanja javite se na kontakt broj: +385 91 513 4660 ili kliknite ovdje te ispunite kontakt formu nakon čega ćemo vam se javiti.

p.s. Pričajući o nama važno je istaknuti i što su drugi pričali o nama, stoga zavirite na sibenik.in i saznajte što je najpoznatiji portal u Šibeniku napisao o Taxi Šibenik i našim uslugama.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?