TAXI PRIJEVOZ DO AERODROMA

PRIJEVOZ OD TOČKE DO TOČKE

Rezervirajte svoj prijevoz do aerodroma, odnosno uslugu prijevoza od točke do točke te prostrite crveni tepih za luksuzni prijevoz do dugo očekivanog koncerta ili vašeg događaja godine. Bilo da se radi o vama važnom eventu ili kakvom obiteljskom razlogu za slavlje, TAXI ŠIBENIK će vas diskretno, udobno i sa stilom odvesti na vaše odredište.

PRIJEVOZ DO AERODROMA

Pokrivamo prijevoze od/do aerodroma, korporativna događanja, sve vrste događaja i dodjela nagrada te posebne prigode poput vjenčanja, rođendanskih zabava itd. Ako morate biti na odredištu u točno određeno vrijeme, poput primjerice aerodroma, možete biti sigurni da ćete biti tamo onda kada je to potrebno ako rezervirate našu uslugu taxi prijevoza.

Taxi Šibenik učinit će vašu vožnju ugodnom i sigurnom. Ali isto tako, kašnjenje nije opcija za naše profesionalne vozače s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika. Naša vozila su sigurna i udobna i nesumnjivo ćete uživati u našoj vožnji bilo da ste rezervirali prijevoz do aerodroma ili dr. Svakako nije naodmet niti informacija da ste cijelo vrijeme vaše vožnje s nama osigurani.

Imate li kućnog ljubimca kojeg vodite sa sobom na put – nema problema. Samo nam javite da budemo spremni. Također, u slučaju da putujete s bebama ili djecom, obavijestite nas. Potrebno je da su bebe i djeca u autosjedalici. Mi u Taxi Šibeniku imamo autosjedalice za djecu svih dobnih skupina te ih jedva čekamo pripremiti i za vaše mališane.

Taxi usluga – prijevoz od točke do točke

Rezervacija naše usluge od točke do točke vrlo je jednostavna. Bit ćete gotovi za manje od minute. Molimo vas da za rezervaciju usluge ispunite kratku kontakt formu koja se nalazi na dnu ove stranice.

Taxi Šibenik ima više vrsta dostupnih vozila. U tome smislu vrijedi “popularna parola” – ono što trebate to ćete i dobiti. Možemo se složiti da jednostavno nije isto putujete li sami ili s grupom kolega. Da, imamo kombi, i da, možemo organizirati prijevoz od točke do točke čak i za veće grupe (kao što su: predavanja, team building, itd.)

Sve transfere i taxi usluge pružamo na jednom mjestu – u našoj tvrtki. Što god trebate u pogledu prijevoza, možete biti sigurni da to možemo organizirati na obostrano zadovoljstvo.

Ako želite saznati više o našim posebnim uslugama kao što su svadbene limuzine ili privatne ture, samo slijedite naše poveznice.

Transferi od/do zračne luke – bez obzira radi li se o zračnoj luci Zagreb, Zadar ili Split, mi ćemo vas odvesti do aerodroma ili ćemo vas nakon vašeg putovanja vratiti od aerodroma kući.

Korporativna putovanja – vi i vaš radni tim morate krenuti, ali još uvijek ne znate kako? Samo nazovite Taxi Šibenik na dolje istaknuti broj i doći ćemo.

Promotivni događaji – znamo najbolji način da dođete do vama bitnog odredišta. Naši lokalni vozači s višegodišnjim iskustvom znaju kojim putem krenuti. Rezervirajte našu taxi uslugu ako ne želite zakasniti. Jer važno je da dođete na vrijeme.

Nagradni događaji – nije važno dobivate li vi nagradu ili ste samo gost, pristojno je doći na vrijeme. Stoga će naši vozači to imati na umu kada vas voze, jednako kao i vašu sigurnost.

Posebne prilike – obiteljska okupljanja, rođendanske zabave, poslovni sastanci, team building… Bez obzira o kojoj se prilici radi, možete rezervirati naše V.I.P. vozilo i doći na svoje odredište sa stilom.

Taxi Šibenik je tvrtka koja brine o svojim klijentima i zato nam se klijenti vraćaju. Cijenimo vaše vrijeme, vaše planove i vaše potrebe. Ali čak i iznad toga – cijenimo naše obećanje. I baš zato ako rezervirate našu uslugu – mi ćemo to svakako poštovati te ćemo učiniti sve da vaše iskustvo bude pozitivno te da vam vožnju s nama učinimo što ugodnijom.

Bez obzira radi li se o zračnoj luci, trajektnoj luci, hotelu ili apartmanu diljem Hrvatske i Europe, nudimo vam naše v.i.p. transfere uz osobnog tjelohranitelja. Uzmite si vremena i razmislite. Ako imate pitanja ili samo želite rezervirati vožnju, to možete učiniti u nastavku.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × How can I help you?