PRIVATNO LUKSUZNO PUTOVANJE

Doživite luksuzno putovanje svjetske klase u HRVATSKOJ kao nikada do sad, kada rezervirate usluge privatnog šofera za razgledavanje. vozača od C.T.S ILI TAXI ŠIBENIK-u i okolo u HRVATSKOJ, ZAGREB, ŠIBENIK, ZADAR, SPLIT, DUBROVNIK. Specijalizirani smo za razgledavanje HRVATSKE  i nudimo niz usluga, uključujući obilaske sa  vozačem, usluge razgledavanja i vođene ture u NP KRKA, NP PLITVICE i MOSTAR DO DUBROVNIK.

Naši turistički paketi vrlo su prilagodljivi prema vašim jedinstvenim zahtjevima i nudimo najbolje mogućnosti za vaše vrijeme i proračun. Također imamo izvrsne usluge iznajmljivanja minibusa i vođene ture za velike grupe. Ovo je idealno za korporativne timove, obitelji i studentske grupe koje posjećuju HRVATSKU. Rezervirajte našu uslugu najma minibusa i uživajte u vođenim putovanjima ne samo unutar ŠIBENIK-a, već i na lokacije bilo gdje u HRVATSKOJ.

TAXI ŠIBENIK usluge vozača

ŠIBENIK vozačke ture iz C.T.S ILI TAXI ŠIBENIK Travel pruža vam fleksibilnost da ugodnim tempom posjetite i uživate u svim važnim turističkim destinacijama u gradu. Naš tim vas pozdravlja da s nama razgovarate o vašim potrebama, tako da možemo izraditi prilagođeni plan putovanja koji vam omogućava da najbolje iskoristite svoje vrijeme u gradu. Istražite svjetski poznate znamenitosti poput palače DIOKLECIJAN, Mosta MOSTAR, N.P. KRKA i DUBROVNIK ležerno i stilski, kada rezervirate našu uslugu u  HRVATSKOJ  razgledavanje  i putovanja luksuznim vozilima u našoj floti. Organiziramo i izlete izvan grada, do raznih ikoničnih odredišta u HRVATSKOJ-u. Naše privatne šetnje ŠIBENIK-om s vozačima osiguravaju prikladno preuzimanje i spuštanje s mjesta boravka do različitih turističkih odredišta u i oko grada ŠIBENIK-a. ŠIBENIK Taksiji osiguravaju putovanja koja su zgodna i uzbudljiva u vrhunskim automobilima naše luksuzne flote. Opremljena luksuznim prostorima za sjedenje, održavana po vrlo visokim standardima i opremljena najmodernijim mogućnostima navigacije i wi-fija, ova izvedbena vozila su zajamčena da će vaše putovanje učiniti nezaboravnim i bez problema. Prometni i vremenski uvjeti neće zabrinjavati uz ažurirane GPS uređaje na našim vozilima.

Našim voznim parkom luksuznih  vozača upravljaju stručni vozači koji su upoznati s rutama i terenima u i oko grada ŠIBENIK-a. Oni su opsežno obučeni turistički vodiči s detaljnim poznavanjem putnih ruta ŠIBENIK-a i rado će vam podijeliti vrijedne uvide i potrebne turističke informacije o mjestima na vašoj turističkoj listi. Vaš privatni vozač također će vas stručno uputiti u najbolje trgovačke destinacije ŠIBENIK (SUPER NOVA, DALMARE, CITY LIFE), restorane, zabavna mjesta i mjesta koja posjetite, u skladu s vašim željama i zahtjevima. Ako želite posjetiti odredišta u HRVATSKOJ-u dalje od ŠIBENIK-a, u tu svrhu imamo luksuzne privatne automobile s vozačem. Uz zadovoljstvo kupaca kao naš najveći prioritet, uvjeravamo vas da ste u dobrim rukama kada rezervirate naše privatne izlete taksi vozača u TAXI ŠIBENIK ILI C.T.S. Razumijemo poteškoće u planiranju praktičnog puta, pogotovo ako je ovo vaš prvi posjet HRVATSKA. Da bismo vam pomogli u savladavanju ove prepreke, naš tim će se pozabaviti svim vašim problemima i nedoumicama oko planiranja vašeg putovanja. S vama ćemo raditi na stvaranju potpuno prilagođenog i pripremljenog plana putovanja koji će vam pružiti upravo ono što tražite, kad nas obavijestite o svojim interesima i potrebama.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  OSTALA PONUDA

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × How can I help you?