Taxi Šibenik

Naša taxi vozila su udobna i sigurna

Sva naša vozila su redovito servisirana u ovlaštenim servisima tako da je sigurnost zajamčena. Također, veliku pozornost dajemo na udobnost u vožnji što je osigurano vrlo bogatom serijskom opremom kojom su opremljena naša vozila. Svako putovanje s Taxi Šibenik biti će pravo uživanje u vožnji što je preduvjet za potpunu taxi uslugu. Naši vozači su profesionalci u svom poslu, dugogodišnje iskustvo i poznavanje terena velika je prednost kako bi sigurnost bila zadovoljena.

Dolazite na ljetovanje i potreban vam je provjeren i pouzdan partner koji će vas i vašu prtljagu prevesti do hotela ili apartmana Taxi Šibenik je pravi odabir. Nam ne predstavlja nikakav problem ukoliko je prijevoz potreban grupi ljudi, dapače posjedujemo kombi vozilo s dovoljno mjesta za sve putnike i pripadajuću prtljagu.

Želite li jedan dan svog godišnjeg odmora iskoristiti na način da posjetite određeni dio grada, odete u shoping, možda želite na izlet? Sve što trebate je nazvati našu taxi službu, a mi ćemo se pobrinuti da stignete na željeno odredište i sigurno se vratite nazad.

Naša vozila su najbolji mogući izbor za prijevoz pojedinaca ili srednje velikih grupa ljudi na području Šibenika, Splita, Zadra i okolice.

Nazovite nas +385915134660