TRAJEKTNA LUKA ZADAR, SPLIT, ŠIBENIK I AUTO SERVIS

Kada putujete do trajektne  luke SPLIT, ZADAR, ŠIBENIK, bilo da se radi o poslovnom putovanju ili krstarenju, uvijek možete računati na našu limuzinsku uslugu koja će vas prevesti ispred krstarećeg terminala ili onoliko koliko su automobili dozvoljeni. Možemo vas pokupiti iz zračne luke i odvesti vas do morske luke i natrag kada krstarenje završi. Samo se udobno smjestite, dopustite da se pobrinemo za vašu prtljagu i pronađite najbolji put do morske luke. Sve dok na vrijeme rezervirate svoju limuzinsku uslugu, nećete imati samo jednu obavezu osim uživati ​​u vožnji.

Jednom kada se nađete na zadnjem sjedištu naše luksuzne limuzine, osjećat ćete se opušteno i bez stresa, spremni započeti svoj novi put preko mora. Ne samo da vam pružamo vrhunski prijevoz koji vam pomaže da izbjegnete gužvu, promet i parkiranje, ali čak ni ne morate brinuti o uobičajenim skupostima unajmljivanja usluge limuzine. Uz TAXI ŠIBENIK, dobit ćete svoju nevjerojatnu vožnju limuzinom, bez potrebe za razbijanjem obale.

Vrhunska usluga limuzine u trajektnoj  luci tijekom cijele godine.
Bez obzira na doba godine TAXI ŠIBENIK pružit će luksuzni CarService bilo kojem putniku u gradu ili okolici. Bez obzira na to da li jedrite na obiteljskom odmoru ili team buildingu ili krećete na bezbrižni vikend, vaš privatni vozač osigurat će da stignete do morske luke na vrijeme i u najkraćem mogućem roku. Naše osoblje pobrinut će se da vaš limuzina bude opremljena svime što vam može trebati na putu, zajedno sa sadržajima koji će vašu vožnju učiniti slađom i opuštenijom, poput besplatnog WiFi-a, DVD playera i klima uređaja. Slobodno odaberite bilo koje od naših luksuznih vozila prema vašim trenutnim potrebama. Hoćete li samo vi i vaš značajni drugi putnik ići na krstarenje? Jedna od naših limuzina će vam biti sasvim dovoljna. Putujete s cijelim timom s posla? Imamo SUV i luksuzne kombije, čak i turističke autobuse – to samo ovisi o broju putnika.

NAZOVITE NAS: +385 91 513 4660
REZERVIRITE SVOJU vožnju

Održavanje reputacije najboljeg auto servisa
TAXI šibenik vozači naporno su radili na izgradnji naše savršene reputacije u usluzi i trude se održavati je svakog dana sa svakim novim i povratnim kupcem. Naši vozači su pažljivo odabrani nakon što su prošli opsežne pozadinske provjere kako bi osigurali vašu sigurnost i udobnost. Povrh svega, oni su srdačni i dobro raspoloženi stručnjaci u svom području koji put poznaju jednako dobro kao i oni koji znaju svoje klijente. Oni mogu pogoditi što klijent želi ili treba prije nego što putnik kaže bilo što, čineći vašu vožnju svime što želite – od ugodnog sesije do potpune privatnosti i ugodne tišine. Taxi šibenik razumije važnost ispunjenih rasporeda, zato budite sigurni da ćemo se potruditi da vožnja bude kratka i udobna. Ako kojim slučajem želite uživati ​​u obnovljenoj trajektnoj  luci Split, Zadar, Šibenik prije ukrcaja na brod, ne bismo imali problema stići rano da vam damo više vremena prije polaska.