Transferi od Šibenika do zračne luke Split posebna ponuda 58€

Rezervacija privatnog prijevoza iz Zračne luke Split najbolji je način da dođete do konačnog odredišta. Radi Vaše udobnosti imamo unaprijed definirane cijene za 163 destinacije iz Zračne luke Split. Na ovaj način možete vidjeti cijene i odmah rezervirati online transfere iz Zračne luke Split do najpopularnijih odredišta u blizini Splita, Hrvatska, do drugih odredišta u Hrvatskoj ili u druge županije.

Zračna luka Split udaljena je oko 23 km od centra Splita i potrebno je oko 29 minuta vožnje automobilom. Ovo vrijeme može varirati ovisno o prometu. Naš vozač će vas čekati u Zračnoj luci Split s natpisom s vašim imenom kako biste ga lakše vidjeli. I za vas možemo organizirati povratni prijevoz osobnim automobilom do Zračne luke Split, samo odaberite opciju povratnog prijevoza kada dovršite rezervaciju. Ako želite rezervirati vozilo s vozačem za više dana ili više odredišta, možete poslati zahtjev za transfer po mjeri.

U ŠIBENIK, U MARINU ZATON, U MARINU MANDALINU, U HOTEL D RESORT, U HOTEL LIFE PALACE, HOTEL BELLEVUE, NA OTOK OBONJAN, NA SOLARIS, NA BRODARICU, DO ŽABORIĆ, U ZABLAĆE, U RAŽINE, U SKRADINU, NA PARK …….


  Nazovite nas
  +385915134660

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Share on Linkdin
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × How can I help you?