TAXI TRANSFER

TAXI LIMUZINA (v.i.p.)

Imate li konvenciju negdje u hrvatskoj ili  u okolini. Bez obzira putujete li blizu ili daleko, morate osigurati da stignete na vrijeme, dobro pripremljeni i dobro odmorni. Pogotovo ako dolazite iz zračne luke gdje malo kašnjenje u prijevozu može imati domino učinak na vaš cijeli dan.

U važnim situacijama poput ove, najbolje rješenje je rezervirati limuzinu u Šibeniku koja će vas odvesti do mjesta u gradu do Kongresno-izložbenog centra, na primjer, pa sve do Zagreba. Na taj način nećete biti izloženi riziku da kasnite, neudobno ili preplatite. Možemo osigurati kvalitetan i pouzdan prijevoz za vas, kao i vaše VIP goste u svakom trenutku, bez obzira na to je li to samo vožnja od kuće do vrata ili komplicirani put od dvanaest ili više sati po cijeloj državi. Sve što trebate učiniti je dati nam svoju početnu lokaciju, odredišta i vozni red, a naš će stručnjak kreirati plan putovanja koji se u potpunosti slaže s vašim potrebama.

TAXI ŠIBENIK limuzina usluga prilagođena vašem poslovanju.
Ako pitate naše klijente koji se vraćaju, odgovorit će vam da svaka pretraga “ŠIBENIK auto servis u blizini” započinje i završava, onako kako bi trebala. Zašto? Budući da je naša korporativna usluga automobila toliko usmjerena na detalje i iznad svih očekivanja, našim klijentima jednostavno nije moguće rezervirati ih iznova i iznova.

Njihova se odanost još više povećala otkad smo implementirali poslovne račune koji se koriste za bilježenje povijesti vaših prethodnih zahtjeva. Svaki put kada nas nazovete, saznat ćemo kakvu uslugu nuditi i koji su uobičajeni zahtjevi tog putnika. TAXI ŠIBENIK brine za svoje klijente, stare i nove, s posvećenom pažnjom unaprijed planiranih rasporeda i zahtjevima klijenta – ali to bi trebalo biti dat svima, zar ne? Za nas je to sigurno! Kad god rezervirate kod nas – bilo da se radi o određenoj konvenciji ili bilo kojoj drugoj prigodi, kao što su pojedinačni ili višestruki sastanci, putokaz, poslovna večera ili usluga limuzine do zračne luke, imat ćete vozača s višegodišnjim iskustvom, svim potrebnim licencama i besprijekornim manirima.

NAZOVITE NAS: +385 91 513 4660

REZERVIRITE SVOJU vožnju

Šibenik

Od luksuznih limuzina do turističkih autobusa.

Ako nas odaberete, rezervirat ćete jedno od ručno ubranih luksuznih vozila iz garaže TAXI ŠIBENIK. Imajte na umu da je naša flota uistinu svestrana i da može smjestiti grupe raznih veličina, jer ima sve od luksuznih limuzina, praktičnih autobusnih autobusa i svega između toga.

Možemo prevoziti onoliko ljudi koliko želite – od predstavnika izvršne vlasti i velikih klijenata do nekoliko velikih skupina zaposlenika. Budite sigurni da će TAXI ŠIBENIK tim provjeriti svaki detalj vašeg rasporeda i prijevoznih potreba kako bi osigurao vaše najbolje iskustvo na kongresu do sada. Uvijek rado razgovaramo s klijentima i osiguramo im da imaju sve što im treba. Uostalom, pažnja prema našim kupcima jedan je od glavnih elemenata naše limuzine – ekipa TAXI ŠIBENIK vas voli vidjeti sretnim.

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?