LIMUZINA ZA VJENČANJA

LIMUZINA ZA SVADBE

Popularnost usluge vjenčana limuzina ne čudi, jer naprosto ne postoji bolji način da uđete u vašu sretnu budućnost nego u prekrasnoj, luksuznoj limuzini ukrašenoj u stilu vašeg vjenčanja, zar ne?

TAXI ŠIBENIK u tom je smislu sinonim za dobar izbor, izvrsnu uslugu i divne ljude koji nastoje učiniti vaš poseban dan nezaboravnim. Vaš je veliki dan i stoga će se naš tim pobrinuti da vam tijekom vremena korištenja naše usluge vjenčane limuzine niti u jednom trenutku ništa ne nedostaje. Wi-Fi, šapmanjac, veselo društvo, dobra glazba – nema problema.

Naši su vozači pažljivo odabrani shodno prethodnom radnom iskustvu i stručnosti za svečanosti upravo poput luksuznog vjenčanja kako bi održali naš ugled te svojom profesionalnošću i uljudnošću učinili da se preporuke za naše usluge vjenčane limuzine šalju dalje.

Naši će vozači, dakle, vrlo rado poslušati vaše potrebe, napraviti sve točno onako kako se dogovorite, omogućiti vam fotografiranje s limuzinom, pričekati vas kada je potrebno, pomoći će vam da vaš dan bude sve ono o čemu ste sanjali, a njihova će uniforma i profesionalan pristup samo dodati cjelokupnom glamuru događaja.

VJENČANA LIMUZINA ZA VJENČANJE KOJE STE ODUVIJEK ŽELJELI

Drhtite ususret vjenčanju? Ne možete se umiriti? Napokon ste pronašli onu savršenu vjenčanicu, no sada pak ne znate što ćete s prijevozom? Razmislite o našoj usluzi vjenčane limuzine.

Vaša će vjenčanica iz snova ostati netaknuta u našoj prostranoj limuzini s vozačem koji vam spremno pruža ruku kad god poželite ući ili izaći iz limuzine. S vozačem kojemu ništa nije teško i nije smrknut na vaš najvažniji dan.

Također, imate li preciznu ideju o tome kako bi trebala izgledati vaša svadbena limuzina i koje će boje biti vaš znak “Upravo vjenčani”? Ako da, naše će osoblje rado čuti vaše ideje i pobrinut će se da svaki detalj bude na mjestu na kojemu treba biti. Baš onako kako ste unaprijed dogovorili. Bez neugodnih iznenađenja.

K tome, odlučite li se koristiti uslugu vjenčana limuzina garantiramo vam da će vam se svidjeti prekrasna vanjština i sofisticirana unutrašnjost našeg vozila koji će vas voziti do vašeg službenog i konačnog: “Uzimam.”

NAZOVITE NAS: +385 91 513 4660
REZERVIRAJTE SVOJU VJENČANU LIMUZINU

PRIJEVOZ ZA VAŠE GOSTE

Odlučili ste se da je naša vjenčana limuzina na vaš dan vaša. No što je s vašim gostima? Povjerite nam vaše povjerenje da za vašu ceremoniju organiziramo dolaske i odlaske vaših gostiju iz njihovih privatnih smještaja, hotelskih soba ili pak kuća.

Uključite svoje najmilije u raskoš iznajmljivanja svadbenih limuzina rezerviranjem jednog od naših obiteljskih automobila ili luksuznih kombija napravljenih za grupni prijevoz. Ako ste od onih koji imaju poveći broj gostiju za koje niti luksuzni kombiji nisu adekvatno rješenje, samo nam recite jer postoji i opcija autobusa za prijevoz.

Možemo se vrlo lako dogovoriti da vaše članove obitelji i prijatelje dočekamo na aerodromu ili nekom drugom potrebnom odredištu te ih potom odvezemo u vaš dom, hotel ili mjesto za vjenčanje, točno na vrijeme za vaše konačno: “Da.” i veselu proslavu koja tome slijedi.

Nakon pak završetka vaše svadbene zabave, razmislite o tome da unaprijed rezervirate naše luksuzne kombije kako biste svoje goste sigurno dovezli kući (budimo iskreni, uz sav taj šampanjac teško je bilo gdje se voziti).

Naš je tim svjestan da se proračuni za bilo koju sretnu priliku mogu razlikovati, ali to ne znači da se trebate nagoditi sa bilo kojim prijevozom. Imati najsretniji dan u vašem životu upropašten nedostojnim i nepouzdanim prijevoznikom nešto je što lako možete izbjeći.

Rezervirajte svoju limo uslugu vjenčanja kod Taxi Šibenik po nevjerojatno pristupačnoj cijeni, jer, vjerujte nam, upravo organizirate najvažniju vožnju u vašem životu. Obilježite ju ponosom i luksuzom. Stojimo vam na usluzi za dogovor.

Ispunite kontakt formu u nastavku i saznajte što nudimo.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × How can I help you?