LIMUZINA ZA SVADBE

Postoji li bolji način da uđete u vašu sretnu prošlost nego u prekrasnu veliku crnu prožetu limuzinu ukrašenu baš onako kako ste planirali?

TAXI ŠIBENIK je sve o dobrom izboru, izvrsnoj usluzi i divnim ljudima koji nastoje učiniti vaš poseban dan nezaboravnim. Vaš je veliki dan i naš tim pobrinut će se da vam sve vrijeme ne bude nedostajalo tijekom korištenja naše limuzinske usluge. Naši vozači su pažljivo odabrani prema prethodnom iskustvu i stručnosti za lukzuzno vjenčanje kako bi održali naš ugled profesionalnosti i uljudnosti. Poslušat će vaše potrebe, napraviti onoliko koliko želite zaustaviti fotografije, pomoći da vaš dan bude sve ono o čemu ste sanjali, a njihova će uniforma samo dodati cjelokupnom glamuru događaja.

Limo za vjenčanje koje ste oduvijek željeli

Imate li podrhtavanja prije vjenčanja? Ništa što čaša balončića ne može riješiti! Napokon ste pronašli onu savršenu vjenčanicu? Neka bude netaknut u našoj prostranoj limuzini s našim vozačem koji vam pruža ruku kad god želite ući i izaći iz automobila. Imate preciznu ideju o tome kako bi trebala izgledati vaša svadbena limuzina i koja će boja biti vaš znak Just Married? Naše osoblje rado će čuti vaše ideje i pobrinut će se da svaki detalj bude mjesto gdje treba biti. Svidjet će vam se prekrasna vanjština i sofisticirana unutrašnjost kotača koji vas vode do vašeg službenog “Ja znam”.

NAZOVITE NAS: +385 513 4660
REZERVIRAJTE SVOJU vožnju

Prijevoz za vaše goste.
Povjerite nam da organizirate vašu ceremoniju odlaska i pokupite zajedno sa svim podacima o prijevozu do i od kuće ili hotela. Uključite svoje najmilije u raskoš iznajmljivanja svadbenih limuzina rezerviranjem jednog od naših obiteljskih automobila ili luksuznih kombija napravljenih za grupni prijevoz. Možete čak dogovoriti da vas članovi obitelji i prijatelji pokupe sa podijeljene zračne luke i odvedu u vaš dom, hotel ili mjesto za vjenčanje, upravo na vrijeme za proslavu. I nakon završetka vaše svadbene zabave, razmislite o tome da unaprijed rezervirate naše luksuzne kombije kako biste svoje goste sigurno doveli kući (budimo iskreni, uz sav taj šampanjac teško je bilo gdje se voziti). Naš je tim svjestan da se proračuni za bilo koju sretnu priliku mogu razlikovati, ali to ne znači da se trebate nagoditi sa bilo kojim prijevozom. Imati najsretniji dan u vašem životu upropašten nedostojan prijevoznik nešto je što lako možete izbjeći. Rezervirajte svoju limo uslugu vjenčanja u blizini mene s taksi šibenikom po nevjerojatno pristupačnoj cijeni i vjerujte nam da organizirate najvažniju vožnju u vašem životu.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  OSTALA PONUDA

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × How can I help you?