VOZAČ SERVIS

POSLOVNI VOZAČ

U Hrvatskoj ste i tražite usluge najboljeg poslovnog vozača? Tražite za vas prikladan taxi prijevoz u i oko Zagreba, Šibenika, Zadra ili pak Splita? TAXI ŠIBENIK je tvrtka za prijevoz koja može biti vaš pametan izbor u ovoj situaciji.

Mi, tvrtka Taxi Šibenik, pružamo usluge prijevoza i poslovnog vozača u i oko Šibenika, Splita, Zadra i Zagreba. Pružamo svoje taxi usluge do i iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj i šire. Također nudimo uslugu prijevoza, tzv. taxi transfera iz Šibenika do Zračne luke Split, ili pak do Zračne luke Zadar, Zračne luke Dubrovnik, Zračne luke Zagreb pa sve do Zračne luke Venice City.

USLUGE ŠOFERA I ZA POSLOVNE SUBJEKTE

Mi vam stojimo na usluzi s našim raznovrsnim vozilima. Dovoljno je da iskomunicirate s nama svoje potrebe, a mi ćemo potom moći odabrati vozilo koje vam najviše odgovara. Naš je cilj pružiti vam najbolje iskustvo poslovnog putovanja. Zato kada je riječ o putovanju i transferu – trebate nam samo reći što trebate kako bismo vam mogli pomoći i pružiti vam uslugu adekvatnu za vas i opisanu situaciju. Samo se, molimo vas, pobrinite da to učinite na vrijeme – provjerite našu kontakt formu za online rezervaciju na dnu ovoga teksta.

TAXI ŠIBENIK tvrtka je koja pruža usluge vozača za poslovne potrebe, tj. vozač servis uslugu. Kvaliteta naših vozila na visokoj je razini. Cijenimo vaš život. To je razlog zašto toliko naglaska stavljamo na razinu sigurnosti naših vozila, a među kojima osim klasičnih automobila imamo i kombije, SUV vozila, limuzine… Razine sigurnosti naših vozila redovito su provjeravane. Sva ih naša vozila moraju proći upravo kako bismo mi bili sigurni da su naših klijenti u dobrim rukama.

Znamo koliko je razina udobnosti vrijedna za svako putovanje pa tako i kada koristite uslugu vozač servisa. Pružamo vam udobnost i lakoću putovanja. Udobno i jednostavno putovanje pomaže u smanjenju razine stresa.

Nudimo različite vozila za različite potrebe. Za putnike koji traže više prostora za prtljagu, odlučite se za naš Saloon, koji može primiti 4 putnika. Naš karavan također može prevesti 4 putnika i više prtljage od limuzine. Stevenage Taxis pruža izvrsnu taksi uslugu koja služi za prijevoz 3 putnika i nešto prtljage. Nudimo MPV za 5 putnika i više prtljage od poslovnog automobila. Za 8 putnika i značajnu količinu prtljage, nudimo vam MPV+. Ovo je naš ekskluzivni asortiman poslovnih automobila s vozačem.

VOZAČ SERVIS ZA PUTOVANJE

Cijenimo vašu težnju i naposljetku odluku za – putovanje u grupi. Grupno putovanje povećava vrijednost svakog putovanja. Ako putujete u većoj grupi, možete naučiti vrijednosti svakog njenog člana. Jeste li znali da se uživanje u putovanju gotovo udvostručuje kada odlučite putovati u grupi?

Jasno, svjesni smo i problema povezanih s putovanjima u grupi. Prvi na popisu je – pronaći ispravno vozilo. Drugi se tiče neugodnosti. Treći na listi odnosi se na sigurnost. Svi se ti aspekti smatraju prioritetnim i trudimo se da vam služimo i riješimo ove probleme na najbolji mogući način.

Da, da… Pružamo uslugu najma mini busa za vaša grupna putovanja. Nastojimo da vam pružimo najbolje od onoga što je u našoj moći. Imamo na raspolaganju za najam siguran i praktičan mini bus koji će nesumnjivo odgovarati vašim potrebama.

Šofer je od velike važnosti na putovanju. Ako ne i presudan. Trudimo se zaposliti vozače vesele naravi, bilo da se radi o našim automobilima ili minibusevima. Tim naših vozača je dobro obučen i iskusan. Šoferi su osnovni zahtjev svakog putovanja.

Naš profesionalni taxi šofer bit će suputnik na vašem putovanju. On ili ona bit će dio sjećanja na vaše putovanje. Iskustvo vozača može biti od koristi u svakoj situaciji, bilo da vam je potrebna pomoć ili mišljenje iz druge ruke. Vi samo trebate rezervirati našu uslugu šofera online ili na poziv. Obećavamo da ćemo vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × How can I help you?