TRAJEKTNA L

Jeste li u HRVATSKOJ i tražite najbolju uslugu poslovnog vozača? Tražite li prikladan Taksi po vašoj želji u i oko ZAGREB, ŠIBENIK, SPLIT? TAXI ŠIBENIK je vozačka tvrtka koja u ovoj situaciji može biti vaš pametan izbor. Mi, tvrtka TAXI ŠIBENIK, pružamo uglavnom usluge poslovnog šofera u i oko ŠIBENIK-a, SPLIT-a, ZADAR-a, ZAGREB-a. Taksi usluge pružamo prema i iz bilo kojeg mjesta u HRVATSKOJ.

Također pružamo usluge prijevoza od zračne luke od ŠIBENIK-a do Zračne luke SPLIT, ZADAR Zračne luke, Zračne luke DUBROVNIK, ZAGREB Zračne luke, gradske zračne luke VENICE. Pružamo usluge vozača i za izvršne poslove. Opslužujemo vas s našim različitim automobilima. Trebate samo spomenuti svoje potrebe. Naš cilj je pružiti najbolje iskustvo korporativnog putovanja.

TAXI ŠIBENIK Travel tvrtka je koja pruža vozače za posao. Kvaliteta naših automobila je na visokoj razini. Cijenimo vaš život. To je razlog zašto smo toliko zabrinuti za razinu sigurnosti naših automobila. Vlasti provjeravaju razinu sigurnosti naših automobila.

Znamo koliko je korisna razina udobnosti za svako putovanje. Pružamo vam udobnost i lakoću putovanja. Udobno i lako putovanje pomaže umanjiti razinu stresa. Pružamo različite automobile za različite potrebe. Za putnike koji traže više prostora za prtljagu, opredijelite se za naš salon koji može prevoziti 4 putnika. Naše Estate može prevoziti 4 putnika i više prtljage od Saloona. Stevenage Taksiji pružaju izvrsnu taksi uslugu, koja služi za prijevoz 3 putnika i nešto prtljage. Pružamo MPV za 5 putnika i više prtljage od izvedbenih automobila. Za 8 putnika i dobru količinu prtljage, opslužujemo vas MPV +. Ovo je naš ekskluzivni asortiman automobila s poslovnim šoferima.

Šofer za posao

Cijenimo vaš osjećaj putovanja u grupi. Grupno putovanje povećava vrijednost svakog putovanja. Ako putujete u dobroj grupi, možete naučiti vrijednosti svakog člana. Uživanje u putovanju gotovo se udvostručuje kada odlučite putovanje završiti u grupi. Svjesni smo i problema povezanih s putovanjima u grupi. Prvo na popisu je pronaći ispravno vozilo. Drugi dolazi s neugodnostima. Treća na listi odnosi se na sigurnost. Svi se ti aspekti smatraju prioritetnim i trudimo se da vam služimo i riješimo ove probleme. Pružamo uslugu najma minibusa za vaše grupe koja putuju. Nastojimo da vam služimo najbolje od naše razine. Pružamo siguran i praktičan minibus po Vašim potrebama.

Vozač je od velike važnosti na putovanju. Trudimo se zaposliti vozače vesele prirode, bilo da je to stvar naših automobila ili stvar naših minibusa. Tim naših vozača dobro je obučen i iskusan. Vozači su osnovni zahtjev svakog putovanja. Naš vozački taksi bit će suputnik na vašem putovanju. On ili ona bit će dio sjećanja na vaše putovanje. Iskustvo vozača može biti korisno u bilo kojoj situaciji. Trebate samo rezervirati našu vozačku uslugu putem interneta ili na poziv. Obećavamo da ćemo vam pružiti udobnu vožnju.


  N
  azovite nas
  +385915134660

  OSTALA PONUDA

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  × How can I help you?